Hållbar livsstil

Utbildning i hållbar livsstil

Ett sätt att utbilda sig är genom filmer på nätet. Vi på filmproduktionsbolaget Mediaeffekt AB (www.mediaeffekt.se) har bistått med filmkompetens, klippning, inläggning av speakerljud, samt råd åt Eco Educate i en utbildning som mestadels är baserad på filmklipp och vissa stillbilder. Utbildningen är mycket effektiv och görs helt på nätet och via YouTube filmer. Företaget bakom utbildningen finns här: http://www.miljoutbildning.se/

Utbud i utbildningart hos ecoeducate

Så har står det bland annat i kursbeskrivningen:

”Utbildningen är en kurs för att ta vägen till en mer hållbar livsstil. Hemma, på jobbet och på fritiden. Vårt sätt att leva spelar stor roll både för vårt välbefinnande och hälsa, men påverkar även vårt klimat. Allt som produceras för att upprätthålla vår livsstil påverkar mark, vatten, luft, djur och växter. Maten vi äter, sakerna vi köper, hur vi bor, hur vi tar oss till jobbet och hur vi tillbringar vår fritid – allt spelar roll. Vi måste ställa krav på det som produceras, och enklast gör vi det genom att ta medvetna hållbara beslut när vi t ex köper saker. För det måste börja hos oss själva, med ett aktivt beslut att minska vår miljöpåverkan. I denna kurs får man lära sig att själv ha ett mer hållbart sätt att leva. Hemma, på jobbet, resan eller fritiden – överallt. För en hållbar planet. Och för en hållbar livsstil”

Se kursintroduktionen till utbildningen här:

 

Det unika med EcoEducate är just att leverera moderna utbildningar i hållbar livsstil (läs mer här om en hållbar livsstil) som är helt internetbaserat och samtidigt underhållande.

Conny TryggHållbar livsstil

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.