Utbildningsfilm i form av väntrumsTV från doktorn.com

CSR och Väntrums TV

Mediaeffekt tog fram en utbildningsfilm i form av ett reportage om smärta åt doktorn.com

Denna gång tänkte jag berätta lite om några utbildningsfilmer som vi har jobbat med under hösten. Vi har levererat ett stort projekt till ICA som tillhör deras CSR-arbete. Det blev en utbildningsfilm om hur viktigt det är att lyssna på sina kunders krav när det gäller att ha bra arbetsmiljöer hos ICAs leverantörer i världen. Att ha en arbetsmiljö som inte äventyrar hälsa och liv hos de som arbetar där. Det är viktigt att ställa krav och ha koll på sina leverantörer när det gäller arbetsmiljö och villkor annars kan det gå som det gjorde för Stora Enso som figurerade i en skandal med en av sina underleverantörer som hade barnarbetare på en soptipp i Sydamerika. Inte bra reklam för dem. Nu har de tagit itu med detta och arbetat igenom sin CSR-strategi.

ICAs utbildningsfilm om deras CSR arbete ute i världen.

Vi har tagit fram utbildningsfilmer åt doktorn.com och Nordisk Väntrums TV. Vi producerade ett antal reportage om hur läkemedel kan påverka kroppen med olika resultat som följd.  Klicka här för att se filmen om hur värktabletter kan påverka magen och vad man skall ge akt på när man äter värktabletter.  Och klicka här för att se ett reportage om smärta och hur kroppen reagerar.

Film är oerhört effektivt när det gäller att informera och påverka. Och sitter man i ett väntrum på en vårdcentral eller sjukhus så passar det utmärkt att få information om olika saker som man kan ha nytta av.

 

Conny TryggCSR och Väntrums TV

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.