Slutleverans – Tips 6

Slutleverans –  Tips 6

Filmen är så gott som klar och det är dags för slutleverans till kund. Enklast är att tanka upp den på You Tube bakom en dold länk och skicka denna till kunden. Då kan man över telefon eller via mail gå igenom filmen. Kanske komplettera med något klipp eller ta bort något inför slutleverans av filmen. Om inte musiken passar kan man byta ut denna. Titlar och textskyltar kan man komplettera med när filmen är godkänd. Efter att filmen är helt godkänd gör man slutlevererans med ett filöverföringsverktyg typ High Tail eller Sprend.

Zlatan förbereder en slutleverans

Slutleverans av Zlatan

Beroende på hur kunden skall använda utbildningsfilmen kan man placera filmen på olika plattformar som är öppna för alla i hela världen eller helt slutna bara internt innanför brandväggen hos kund. You Tube är det enklaste och kostar inget men är i princip öppet. Det går att styra åtkomsten och få filmen mer privat. en annan sak är att det kan vara irriterande att få reklam i sina filmer men det går att stänga av.

Slutleverans av värdepapper på Handelsbanken

Andra platser som kan vara bra att lägga upp sin film är på Vimeo där du kan betala lite extra för att slippa ha en massa reklam runt din film. Ett annat sätt är att använda sig av egen plattform för sina videofilmer. Screen9 på www.screen9.com har en avancerad plattform med många tillvalsmöjligheter. Startpris från ca. 5 000 SEK/månad och uppåt. deras kund TUI lägger alla sina videor hos dem. Om du vill läsa mer om You Tube. Klicka här.

Slutleverans av dimma med slottet i bakgrund

Conny TryggSlutleverans – Tips 6

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.